Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Steatoza hepatică

Consecințele steatozei hepatice nonalcoolice

Pe termen lung steatoza hepatică nonalcoolică netratată cauzează o serie de boli.

Problema este că dacă Dvs. suferiți de Steatoză hepatică, simptomele nu sunt singulare. Oboseala, extenuarea și durerea din zona abdominală superioară adesea sunt subapreciate, astfel boala rămâne nedescoperită.

Astăzi există deja posibilități pentru definirea steatozei hepatice. Profitați de șansă și reacționați din timp. Steatoza hepatică nealcoolică poate avea mai multe cauze, precum: supraalimentația, obezitatea asociată cu lipsa activității fizice.

În caz de steatoză hepatică intră în vigoare următorul cerc vicios:

Diagnosticul cunoscut

Steatoza hepatică este periculoasă dar,din fericire, vindecabilă.Ficatul gras nu este nicidecum atât de nedăunător, precum cred și astăzi unii medici. Nu doar organul în sine este în pericol, căci ficatul gras accentuează riscul inflamațiilor, al cirozei și al tumorilor, precum și al diabetului, infarctului miocardic, atacului cerebral și al bolilor renale. Conform noilor decoperiri, gravitatea acestor boli nu depinde doar de cât arată cântarul, ci și de cât de gras este ficatul și cât de sănătoase sunt celelalte organe ale noastre. Vestea bună este că această situație periculoasă se poate inversa rapid, simplu și sigur.

În realitate, o dietă pentru ficat de două săptămâni are efecte bune asupra organismului.

După 2 săptămâni se pot observa următoarele rezultate:

În cazul următoarelor boli se observă ameliorări și se poate reduce medicația pentru:

Hepashake este o așa-numită VLCD, adică very low calorie diet, adică o dietă cu conținut foarte scăzut de calorii, ceea ce înseamnă că cu aceste produse puteți realiza o scădere a greutății corporale foarte repede și în mod sănătos. Hepashake beta-glucan conține o substanță activă din ovăz care acționează foarte bine în steatoza hepatică diabetică. Ca extract conține L-carnitină sau taurină, dar și inulină, colină și vitamina E, care contribuie la vindecarea rapidă.

Cine poate urma dieta pentru ficat Hepashake:

Orice persoană care se confruntă cu, sau vrea să prevină următoarele boli:

Cui nu i se recomandă dieta pentru ficat?

Recomandăm dieta pentru ficat sub supraveghere medicală căci se poate modifica medicația, iar pentru acest lucru medicul curant se va consulta cu medicul de familie.

(Sursă: Leberfasten nach Dr. Worm)

VISSZA