Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Măsurarea compoziției corporale cu BIA

Cum constatăm de unde slăbește pacientul?

În peste 90% din curele de slăbire pacienții dau jos musculatura. Dacă nu respectăm pauzele dintre mese, dar consumăm alimente hipocalorice, organismul descompune musculatura și depozitează masa adipoasă. La fel se întâmplă în cazul înfometării. În regimul Premium, la fiecare două săptămâni medicul măsoară greutatea corporală și circumferința abdominală, dar și compoziția masei corporale, cu un aparat de măsurare body-impedanță (BIA). Astfel pacientul și medicul pot constata fără dubii evoluția procesului de slăbire. Se poate verifica dacă pacientul poate respecta recomandările, dacă în ultimele două săptămâni a greșit ceva.

Scopul este reducerea masei adipoase și menținerea masei musculare.

Cântarul nu oferă informații despre gestionarea apei în organism, despre stările de hidratare care depind de vreme, de hormoni și alți factori externi. Pe cântar nu vedem ce a fost descompus de organism: grăsimile ori musculatura. Testerul de impedanță Premium măsoară starea celulelor musculare, astfel rezultatele măsurătorilor pot indica și unele afecțiuni (afecțiuni ale rinichiului, lipsă de proteine, alte dereglări nutriționale, inflamații, afecțiuni tumorale etc.).

Conform experienței, măsurătorile bilunare sunt un factor foarte motivant, căci pacientul se confruntă cu rezultatele sale.

Analiza profesională a compoziției corpului, a stării nutriționale și de antrenare a corpului

Prezentarea detaliată și clară a tuturor rezultatelor obținute de către pacient, în comparație cu valorile propuse, reflectă opțiunile de tratament. Măsurătorile continue documentează succesul obținut prin schimbarea modului de viață, în optimizarea compoziției corporale, în starea de hrănire

BIA első elemzés anorexiás páciens esetén

BIA elemzés sportoló esetén

BIA sorozatmérés gyermek esetén

BIA sorozatmérés diétázó páciens esetén

BIA első elemzés metabolikus szindróma esetén

BIA mérés normál testsúly esetén

BIA egyedi elemzés testsúly megadás nélkül

BIA egyedi elemzés Kachexia esetén

Prezentaţi-vă la Medicii noştri Premium pentru măsurarea compoziţiei corporale

VISSZA