Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Ce să mănânce copilul?

Un copil din doi este supraponderal!

SĂ FIM ATENȚI, NOI, PĂRINȚII ÎI PUTEM AJUTA. Este responsabilitatea noastră!

Este foarte important după ce obiceiuri de alimentație își crește un părinte copilul.

Dacă după școală ne trimitem copilul la restaurant fast-food și consumă mâncăruri cu conținut ridicat de carbohidrați și grăsime, îi va fi foame foarte curând.

Chipsul și cola consumate acasă în fața calculatorului, sunt foarte dăunătoare sănătății.

Mișcare nu este, căci dacă s-a instaurat obezitate, n-are cine să poată ajuta. Se găsesc mereu scuze pentru care să nu facă mișcare copilul.

Pentru a evita situația de mai sus, educați-vă copilul de mic după obiceiuri de alimentare sănătoasă, și alegeți-vă și Dv. în timpul sarcinii, alimentele.

Copilul să cunoască în copilărie gustul fructelor și legumelor.

Numărul de celule grase la copii se formează până la vârsta de 3 ani, preferințele pentru calitatea și felul alimentelor se formează până la vârsta de 2-3 ani, deci dacă în această perioadă primește alimente proaspete și sănătoase, pe acestea le va prefera și ulterior.

Deci, nu-i îndopați pe copii cu dulciuri, mai bine oferiți-le mâncăruri preparate din legume și fructe proaspete și faceți-le cunoștință cu acestea. Evident că părerea bunicii și a membrilor din familie poate fi diferită. Nu este voie, trebuie să fim din timp consecvenți, ca să nu fim nevoiți ca la vârsta de 5-6 ani să ne trimitem nepotul în tabără de cură de slăbire.

Abordând obiceiuri de alimentație sănătoasă organismul nu se încarcă cu otravă și depuneri nedigerate care cauzează în timp acidizarea organismului și astfel la formarea de boli, ci organismul va funcționa sănătos fără otrăvuri.

Ce ar fi sănătos pentru copilul nostru?

Să conțină cu măsură: produse lactate, carne slabă, să minimizăm zahărul, legume, fructe proaspete, mâncăruri preparate acasă de către părinte din lapte proaspăt și cereale, fără conservanți.

Spălați foarte bine de fiecare dată legumele și fructele!

Aveți grijă de sănătatea copilului dumneavoastră!

 

VISSZA