Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Medicul răspunde

Răspunsurile le puteți citi făcând click pe întrebare.

Kérdés: Bolnavii de diabet pot efectua programul Premium Diet?

Válasz: Este un mod corespunzător pentru complementarea alimentației speciale a obezilor care suferă de diabet mellitus, însă este nevoie de asistență medicală susținută . Discutați cu diabetologul sau cu medicul de familie (verificarea mai frecventă a nivelului de zahăr în sânge, adaptarea medicamentației etc.)!

Kérdés: Bolnavii de sindromul Crohn pot folosi produsele Premium?

Válasz: Pacienților cu sindromul Crohn nu le recomandăm produsele Premium pentru că acestea conțin lactoză, iar produsul nostru fără lactoză, Sensitive, conține proteine din soia.

Kérdés: În caz de rezistență la insulină se recomandă Premium Diet?

Válasz: PREMIUM DIET are un efect foarte bun asupra persoanelor cu rezistență la insulină. Metoda Premium Hepashake are efect asupra cauzei rezistenței la insulină prin cele 3 mese pe zi cu nivel scăzut de glicemie și insulină cu suplimente alimentare create cu scop medical special (tratamentul diabetului) cu conținut ridicat de proteine și cu indice glicemic scăzut. Conținutul de zahăr este scăzut în produse, majoritatea fiind pe bază de fructoză care stimulează creșterea nivelului de zahăr în sânge. Întrebarea esențială nu este dacă are conținut de zahăr, întrebarea este ce tip de zahăr conține și în ce cantitate. În general, aproximativ 17 g de carbohidrați sunt într-o doză care înlocuiește o masă completă. Am constatat că, respectându-se principiile metodei, prin reducerea greutății corporale se poate ameliora semnificativ sau chiar se poate inversa rezistența la insulină, ceea ce are efect pozitiv asupra PCOS.

Kérdés: Cum să țin Dieta Premium dacă fac sport?

Válasz: Cine face sport, trebuie să știe că după activitatea sportivă trebuie compensate caloriile. Sfat: Mâncați un baton Premium Diet Brownie imediat după ce ați făcut mișcare. Respectiv dacă de ex. faceți sport chiar înainte de cină, mâncați ceva în plus față de suplimentul alimentar.

Kérdés: Suplimentele alimentare se pot comanda și direct?

Válasz: Nu, produsele Premium Diet Go, Regular și Hepashake se pot obține exclusiv de la medici, respectiv în farmacii. Contactați Medicul Premium, respectiv farmacia care se afla cel mai aproape de Dv. Sau comandați cu acordul medicului dv.! Go, Regular megrendelőlap Hepashake megrendelőlap

Kérdés: Cât se poate slăbi într-o perioadă dată cu Premium Diet?

Válasz: Depinde de structura musculaturii. La persoanele obeze la început este reală o cantitate de grăsime de 0,5-1,5 kg pe săptămână

Kérdés: Trebuie să renunț la ceva?

Válasz: De fapt nu trebuie să renunțați la nimic. Important este să aveți grijă la cantitatea hranei și la ora la care o consumați, precum și să vă hrăniți conform piramidei nutriționale.

Kérdés: Ce să mănânc la prânz? Trebuie să calculez caloriile?

Válasz: Este important să consumăm un prânz normal. Organismul are nevoie de proteine, carbohidrați și legume: mâncați cât mai variat, cât mai colorat! Numai o supă sau o salată nu este un prânz: În asemenea cazuri organismul începe să economisească și slăbitul se oprește. O cafea după prânz nu poate face rău. Trebuie respectate sub orice fel pauzele dintre mese, este suficientă consumarea de lichid (fără calorii)

Kérdés: Cât timp necesită participarea la program?

Válasz: Consultanța și programul de mișcare necesită timp, în mod evident, dar economisiți timp la gătit, prin prepararea rapidă a produsului Premium Hepashake.

Kérdés: Voi simți foame?

Válasz: Suplimentele alimentare medicinale speciale Premium Diet generează o senzație plăcută de sațietate datorită compoziției. Dar, Premium Goodcare Fibre prin conținutul de fibră de grâu care are practic 0 calorii (și ce se poate adăuga la prafuri) poate accentua senzația de sațietate!Informații suplimentare și comandă online: în magazinul nostru web!

Kérdés: Ce conține praful Premium Diet?

Válasz: Praful Premium Diet conține concentrat de proteine, carbohidrați, fibre, minerale/oligoelemente și multe vitamine. Eticheta actuală a produselor poate fi consultată în tabelele de componenți și nutrienți

Kérdés: Ce să fac, dacă sunt alergic(ă) la laptele de vacă?

Válasz: Mâncați batoane Premium în loc de shake. Un baton Premium înlocuiește un shake. Puteți discuta cu medicul curat administrarea altui preparat. Suplimentul alimentar Premium Diet Regular+Sensitive nu conține lactoză, fructoză și gluten, și s prepară cu lapte de soia.

Kérdés: Ce să fac dacă nu pot mânca lapte?

Válasz: Dizolvați praful Premium Diet cu lapte de soia sau mâncați baton Premium. Respectiv puteți să-l dizolvați cu apă, dar în acest caz trebuie compensată proteina (+iaurt, brânză etc.).

Kérdés: Pot să înlocuiesc laptele de vacă cu lapte de orez, lapte de ovăz sau alt tip de lapte vegetal?

Válasz: Lapte de orez practic conține doar carbohidrați, nu prea conține proteine. Cine vrea să-i crească glicemia exploziv, să-l bea. Una dintre cauzele îngrășării și descompunerii musculare este laptele de orez, deci sub nicio formă nu poate el înlocui laptele de vacă. Nu recomandăm nici laptele de ovăz, pentru că, de asemenea, conține foarte puține proteine. Laptele de soia este un compromis mai acceptabil, dar nici acesta nu este o soluție optimă.

Kérdés: Produsul cauzează constipație?

Válasz: Da, poate apărea această problemă la cei care țin regim. Probabil că ați consumat prea puține fibre la prânz (doza zilnică recomandată este de aproximativ 40g), respectiv flora intestinală necorespunzătoare poate fi o cauză. De aceea recomandăm prafuri fibre de grâu Premium Goodcare Fibre, cu 0 calorii practic, care se pot amesteca în praful pentru băutură, dar se pot adăuga și la alte mâncăruri, respectiv probioticul Premium Goodcare Flora 10|20, care în Ungaria în mod unic conține 20 miliarde CFU/capsulă + inulină, cu 10 tulpini specifice intestinelor subțiri și groase. Consumarea apelor minerale cu conținut de sodiu ajută la digestie.

Kérdés: Și copiii pot slăbi cu Premium Diet?

Válasz: În principiu, da. Este important controlul sistematic al unui medic de specialitate în domeniu.

Kérdés: Pot apărea probleme din cauza pielii lăsate?

Válasz: Nu! Numai dacă se descompune mușchiul care asigură fermitate pielii, adică produsul se consumă necorespunzător.

Kérdés: Trebuie neapărat să beau shake?

Válasz: Da - renunțarea la shake stimulează efectul jojo, pentru că se descompun mușchii și din acest motiv este important shake-ul în procesul de slăbire.

Kérdés: Pot să dizolv praful cu apă?

Válasz: Da, dar numai dacă după aceea consumați produse lactate (iaurt, brânză, etc.), pentru că trebuie compensate proteinele.

Kérdés: Cu ce pot amesteca praful Premium Diet?

Válasz: Cu iaurt degresat, fără zahăr (ex. la o doză se adaugă două iaurturi natur de 175 g), lapte degresat (1,5%), etc. Nu folosiți produse lactate grase sau cu conținut ridicat de zahăr!

Kérdés: Cu programul Premium îmi scade tensiunea?

Válasz: Dacă hipertensiunea se datorează obiceiurilor greșite de alimentație, da - dacă este moștenită genetic, mai puțin.

Kérdés: De ce este important sportul?

Válasz: Adesea musculatura supraponderalilor trebuie să învețe întâi să producă energie din grăsime. Dacă mușchiul s-a obișnuit să ardă grăsime, sportul accelerează descompunerea grăsimii.

Kérdés: Niciodată nu am făcut sport sistematic. Pot să încep imediat sportul?

Válasz: Întâi este important să cunoașteți regulile de alimentație și să le respectați. La aproximativ cu 6-8 săptămâni după începerea programului este timpul să începeți un program de mișcare sănătoasă.

Kérdés: Cât de des trebuie să fac mișcare? Zilnic?

Válasz: Recomandăm cel puțin 48 de ore de pauză. Pentru ca să ne putem stimula corpul la performanță după mișcare, și să obținem creșterea performanței (=hipercompensare), corpul are nevoie de o pauză de 36-48 ore. De aceea recomandăm să faceți mișcare la două zile, de trei ori pe săptămână minimum 40 minute de fiecare dată.

Kérdés: Pot să sar peste vizitele la medic?

Válasz: Experiența arată că controlul sistematic și consultanța contribuie în măsură mare la succesul slăbitului.

Kérdés: Ce fel de mișcare trebuie să facă o persoană cu hipertonie?

Válasz: Mișcarea dinamică solicită mai puțin organismul decât antrenamentul de forță, însă cu acesta din urmă se poate slăbi eficient.

Kérdés: Există șanse de slăbit, de ardere a grăsimilor cu hipotiroidie?

Válasz: Hipotiroidia de obicei cauzează supraponderabilitate. Dacă pacientul se tratează, tratamentul Premium Diet poate ajuta mult la pierderea greutății.

Kérdés: Femeile gravide pot consuma praf Premium Diet?

Válasz: Da, pot consuma! Femeile gravide trebuie să fie atente să nu apară subnutriție calitativă. Se poate ține cură de slăbire, dar numai în condiții de supraveghere - cu consumarea unei cantități suficiente de proteine, vitamine, oligoelemente, precum și fibre. Întrebați Medicul Premium!

Kérdés: Se pot consuma mixuri în timpul alăptării?

Válasz: Se pot consuma produse REGULAR fără grijă, însă aveți grijă să nu consumați o cantitate mai mică decât cea indicată pe etichetă. Preferabil să puneți într-o cantitate mai mare de lapte o jumătate de lingură sau o lingură în plus de praf. Masa principală zilnică să fie o masă bună, combinată, care să ofere sațietate. Salata sau supa nu se consideră masă principală! Dacă faceți efort fizic sau sport, caloriile arse în plus consumați-le în plus la una din mese, să nu se producă niciun fel de lipsă. Consumați lichide - apă - suficiente, câte-un pahar pe oră. Nu recomandăm PREMIUM GO două zile, din motive de siguranță.

Kérdés: Produsele conțin soia?

Válasz: Etichetele produselor actuale le puteți consulta în meniul Produse. În EU este interzisă utilizarea în alimente a soii modificate genetic. Produsele noastre sunt fabricate în Germania, în baza unor criterii foarte severe. Producătorii sunt supuși controlului permanent și din acest motiv putem exclude existența în produsele noastre a soii manipulate genetic.

Kérdés: În ce farmacii se găsesc produse Premium Diet?

Válasz: În farmaciile Premium Diet

Kérdés: Suplimentul alimentar sau pachetul Hepashake se poate comanda și direct?

Válasz: Dieta pentru ficat Premium Hepashake se recomandă sub supraveghere medicală. Cereți medicului să comande sau descărcați fișa de comandă, rugați medicul să o semneze și trimiteți-o prin e-mail sau prin poștă. Pachetul Hepashake îl găsiți deja și în farmacii.Hepashake megrendelőlap

Kérdés: Cui i se recomandă dieta pentru ficat?

Válasz: Oricărei persoane care se confruntă cu, sau vrea să prevină următoarele boli: obezitate în formă de măr, diabet de tip 2, hipertensiune, gută, steatoză hepatică, colesterol ridicat, după infarct miocardic și atac cerebral, tulburări de circulație, tromboză

Kérdés: De ce se recomandă dieta pentru ficat sub observația medicului?

Válasz: Înainte de începerea dietei și după două săptămâni de dietă se efectuează examene de laborator, pentru a se calcula indicele de steatoză hepatică. Se poate modifica medicația, de aceea, medicul curant se va consulta cu medicul de familie.

Kérdés: Intoleranța la lactoză ar putea cauza probleme în dieta pentru ficat?

Válasz: Hepashake conține o cantitate mică de lactoză. O doza de Hepashake (30g) conține 0,33 g lactoză. Doza zilnică așadar este de 0,99 g lactoză. În caz de intoleranță ușoară sau de gravitate medie la lactoză preparați cu un produs fără lactoză sau cu lapte de soia.

Kérdés: Hepashake nu conține gluten?

Válasz: Datorită conținutului de fibre din ovăz Hepashake are un conținut de aprox. 189 mg/kg de gluten, ceea ce înseamnă că o doză (30 g Hepashake) conține 5,67 mg gluten. Este destul de puțin, însă numai alimentele care conțin mai puțin de 20 ppm (20 mg/kg) gluten sunt considerate a fi fără gluten.

Kérdés: Hepashake conține fructoză?

Válasz: Hepashake nu conține fructoză, însă una dintre substanțele active din ficat, inulina este un polimer de fructoză. 100 g Hepashake conțin 0,6 g fructoză din inulină, o doza de Hepashake (30g) conține 0,18 g lactoză. Inulina este un prebiotic, servește drept hrană pentru bacteriile intestinale bune.Apar probleme doar atunci când tulburarea de absorbție a fructozei (problemă la asimilarea unei cantități mai mari de zahăr din fructe) nu este observată un timp îndelungat. Așadar ar putea rezulta o instalare neplăcută în intestin, deci și inulina poate cauza stare generală proastă. În principiu, se poate presupune că cu timpul organismul se obișnuiește cu această fibră nesolubilă

Kérdés: Cum se poate aromatiza Hepashake-ul?

Válasz: Variante: prin adăugarea de espresso sau cu condimente miraculoase, precum cardamomul sau scorțișoara.

Kérdés: Este permis consumul de fructe în perioada celor două săptămâni de dietă pentru ficat?

Válasz: În perioada celor 14 zile ale postului pentru ficat prezența legumelor în alimentație este extrem importantă. În aceste două săptămâni trebuie renunțat la fructe din cauza fructozei. Aportul de vitamine nu este în pericol, pentru că multe dintre legume sunt surse de vitamine mai bune decât fructele. De exemplu 100 g de ardei conține de trei ori mai multă vitamina C, decât 100 g portocală. Evident, după dieta pentru ficat Hepashake vă puteți bucura din nou de cele două porții de fructe pe zi. Sfat: după postul pentru ficat alegeți fructe cu conținut scăzut de zahăr, precum fructele bacifere, sunt bogate în fibre, se pot porționa bine și sunt bogate în vitamine și în stare congelată.

Kérdés: Ce pot face împotriva senzației de foame?

Válasz: Experiența arată că în general în primele zile simțim foame, până când organismul se obișnuiește. Recomandăm să vă gândiți dacă simțiți într-adevăr foame sau pur și simplu vă e poftă? Aceste două senzații sunt foarte asemănătoare, într-atât încât se pot confunda în primul moment. Ceea ce semnalează clar că este vorba de foame și nu de poftă, este zgomotul stomacului. 5 trucuri pentru a simți mai puțin senzația de foame: 1. Să creștem cantitatea de lichide: când ne e sete, adesea credem că ne e foame. Cantitatea de lichid recomandată este minim 2 litri de lichide fără calorii. O cană cu ceai fierbinte - în special în zilele reci - poate face bine și poate da senzația de cald în stomac. 2. Bucurați-vă de un meniu cu două feluri: la prânz și seara puteți consuma și legume lângă Hepashake. Între consumarea shake-ului și a legumelor nu trebuie să treacă mai mult de 1 oră. 3. Variați prepararea Hepashake-ului: preparați-l cu iaurt (1,5% grăsime: 250 g), cu brânză (max 10% grăsime: 250 g) sau cu brânză perlată proaspătă (semidegresată, 150 g). 4. Variați modul de preparare al legumelor: Mestecatul influențează pozitiv senzația de sațietate. De aceea se recomandă consumarea de legume crude și călite. Ca alternativă se recomandă și o supă caldă. 5. Majorați cantitatea de legume: legumele au un conținut foarte scăzut de calorii, pentru că datorită conținutului ridicat de apă, este foarte mică densitatea lor de energie. În general la 100 g legume trebuie să calculăm 15-30 calorii. Aveți grijă ca de fiecare dată să folosiți la preparare minimumul da calorii, zilnic max. 1 linguriță de ulei.

 

Întrebările ni le puteți adresa aici: comenzi@nutrivision.ro sau direct Medicilor Premium (adresa de email a medicilor le găsiți la meniul Consultanți Premium, fișa de date a medicului respectiv).

VISSZA