Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Aplicarea practică a dietei Premium - Conceptul de trei mese

Cele trei etape ale alimentației:

1. Etapa de acomodare (2 zile)

Consumarea de alimente bogate în proteine și cu calorii reduse scade depozitele de glicogen în celule și în ficat. Se stimulează producerea de glucagon - astfel porneşte descompunerea grăsimilor. Dumneavoastră consumaţi de 5 ori pe zi, la intervale de 2,5-3 ore, PREMIUM GO dizolvat în apă. Nu aveți voie să consumați niciun fel de aliment în afară de apă, respectiv băuturi fără zahăr. Aceste două zile sunt importante şi pentru a face trecerea la noul mod de viaţă şi pe plan psihic.

Deci 2 zile - Premium Go de 5 ori pe zi!

Moto: "Acum încep, acum voi slăbi. Timp de două zile nu am voie să mănânc nimic în afară de Premium Go!"

SAU

Pentru a avea un efect şi mai puternic: cura hepadietetică de două săptămâni cu Hepashake.

Mai multe informaţii: www.nutrivision.ro

2. Etapa de ardere a grăsimilor

Din a treia zi se recomandă 3 mese pe zi. Pauzele de 4-6 ore între mese asigură producerea de glucagon şi arderea cu succes a grăsimilor. Având în vedere că prin alimentaţia hipocalorică creşte nevoia de proteine a organismului - de cele mai multe ori cu PREMIUM REGULAR, un supliment alimentar special, realizat optim pentru reducerea greutăţii corporale -, Dv. înlocuiţi 2 mese.

O masă pe zi puteţi să o stabiliţi dvs.; recomandăm o masă săracă (şi nu lipsa mesei) în carbohidrați şi bogată în proteine.

Presupunând că respectaţi programul de dietă şi sunteți sănătos, puteţi pierde astfel 0,8-1,2 kg de grăsime corporală/săptămână. Astfel, această etapă de ardere a straturilor de grăsime durează până când dispare întreg surplusul de masă de grăsime. Masa corporală optimă şi ceilalţi parametri referitori la alimentaţie şi la compoziția corporală pot fi măsuraţi numai cu astfel de aparate. Cu acest aparat, medicul poate controla dacă aţi respectat indicaţiile.

de 2 ori pe zi Premium Regular/Hepashake - 1 masă mixtă (nu seara)!

3. Etapa de menținere a greutății

Pentru menţinerea greutăţii din cele trei mese, 2 să fie mixte, iar a treia o veţi înlocui Dv. cu supliment alimentar. Alături de un PREMIUM REGULAR sau un PREMIUM HEPASHAKE vă recomandăm de ex. dimineaţa o masă normală, mixtă.

O dată pe zi Premium Regular/Hepashake - de 2 ori masă mixtă

Pentru menţinerea pe termen lung a greutăţii corporale recomandăm 1 zi pe săptămână de post cu Go sau cu Hepashake, ori două zile consecutive pe lună de post cu Go, pentru sănătate, pentru detoxifierea ficatului şi a intestinelor.

VISSZA