Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Bazele programului

Programul Premium Diet are la bază următoarele pietre de temelie:

Trei mese pe zi:

Insulina și glucagonul sunt hormonii principali care reglează metabolismul grăsimilor Insulina are efect anabolizan, stimulează absorbția glucozei, a proteinelor și a grăsimilor, în timp ce glucagonul are efect catabolic: stimulează valorificarea grăsimilor depozitate de organism.

Un efect important al insulinei este prevenirea lipolizei. În timp ce insulina ”descompune zahărul”, oprește descompunerea grăsimilor, adică nivelul de glucagon este mic. De aceea descompunerea grăsimilor în organism este posibilă după 2-3 ore după ce scade nivelul insulinei, când începe să crească nivelul de glucagon.

Este important așadar în cadrul dietei o așa-numita pauză metabolică, pentru ca nivelul de insulină să se mențină scăzut, iar glucagonul ridicat să-și poată exercita efectul de ”ardere a grăsimilor”. Pentru ca acest proces să fie optim, între două mese trebuie să treacă 4-6 ore, aceasta este perioada în care lipoliza se poate menține la nivel optim. Orice alimente consumate între mese înseamnă administrarea de calorii în plus - fie ele fructe, băuturi răcoritoare bogate în fibre sau alcool - generează reacția insulinei, lipoliza se oprește și se reduce ”arderea grăsimilor”.

Concepția de trei mese pe zi are la bază aceste procese desfășurate în corp. Dacă în organism ajung alimente doar de trei ori pe zi, creăm condițiile ideale pentru reducerea grăsimilor în corp, căci astfel asigurăm ”pauzele metabolice” de 4-6 ore.

Supraveghere medicală

În programul Premium Diet medicul nu are doar scopul de a urmări starea fizică a pacientului. Pe lângă de supravegherea medicală, consilierea medicală are cel puțin un rol la fel de important. Suntem convinși că singur veți reuși foarte greu să slăbiţi și să mențineţi cu succes rezultatul. De aceea suportul psihic al medicului poate avea un rol cheie în programul Premium Diet.

Mișcare sistematică

Mișcarea este secretul menținerii greutății corporale și a stabilizării masei corporale!

În faza de reducere a greutății corporale trebuie pus accentul în primul rând pe obiceiurile de alimentație. La începutul dietei este suficient ca pacientul să facă mișcare la fel ca înainte - nu este nevoie de mai multă mișcare. În general majoritatea oamenilor nu pot să-și construiască musculatură concomitent cu reducerea greutății. Construirea mușchilor necesită surplus de calorii, în timp ce reducerea greutății necesită lipsă de calorii. La cei mai mulți oameni supraponderali mișcarea nu este o metodă dietetică. Mișcarea este sănătoasă, însă în general nu reduce greutatea corporală, ci construiește mușchi. Mișcarea și lipsa de calorii duce de obicei la destructurare musculară. Însă obiceiurile de mișcare în timpul dietei sunt importante: mersul pe jos sau cu bicicleta la serviciu sau la cumpărături, utilizarea scărilor în locul liftului, etc. Când pacientul a slăbit deja - 6-8 kilograme -, am dori să-l motivăm pentru a se mișca, a face plimbări alerte, a merge cu bicicleta, a înota sau pentru a practica Nordic walking. În zilele în care pacientul face sport, este necesară ingerarea de mai multe calorii (pe lângă produsele PREMIUM). Mișcarea este foarte importantă pentru sănătate, încredere în sine, întremare, tinerețe. Secretul menținerii greutății corporale este păstrarea unei relații bune după dietă cu mentorul - medicul - și: MIȘCAREA.

Măsurarea compoziției corporale

Verificarea profesională detaliată se efectuează personal de către medicul curant, compoziția corporală vi se măsoară cu cea mai modernă aparatură disponibilă în prezent (aparatul de analiză a bioimpedanței). Softul recent dezvoltat al acestui aparat face posibilă urmărirea facilă a procesului de slăbire.

Măsoară și evaluează exact și continuu reducerea greutății corporale, starea musculară, nivelul de apă din organism, precum și reducerea grăsimilor din corp. Astfel vă puteți evalua cu o privire succesul procesului de slăbire și modificarea compoziției corporale. Acest lucru face posibilă consilierea în ceea ce privește alimentația optimă, eliminarea neîntârziată a eventualelor erori de meniu, și vă puteți convinge de importanța mișcării! Căci aparatul de măsurat BIA nu poate fi păcălit!

Cântarul minte

Pentru a vedea rezultatele măsurătorilor BIA în diferite cazuri, click aici.

O descriere științifică a programului Premium Diet:

A módszer tudományos alapjai

VISSZA