Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Cântarul minte

Toate valorile de referință deduse din greutatea corporală au dezavantajul că evaluează întreagă masă corporală și nu se poate stabili dacă greutatea se datorează țesutului muscular sau țesutului adipos. Țesutul muscular, de exemplu este mult mai greu față de țesutul adipos, de aceea persoanele foarte musculoase au o greutate corporală mult mai mare.

De ex. culturiștii cu o înălțime de 1,70 depășesc adesea 90-100 kg, greutate cu care pot fi încadrați în categoria BMI 31,1-34,6, deși nu pot fi considerați supraponderali. Este valabil și invers pentru multe femei, care în principiu au o greutate corporală normală, dar musculatură nesemnificativă, astfel raportul de grăsime a organismului este foarte mare. În special femeile care au grijă de silueta lor și țin diete sistematic în cele mai diferite moduri, sunt expuse pericolului ca din cauza lipsei de proteine instaurate în timpul dietei să nu fie descompusă grăsimea. Dacă persoana respectivă revine la obiceiurile vechi (greșite) de alimentație, acestea duc la bine-cunoscutul efect de yo-yo, când din cauza depozitelor adipoase revine greutatea corporală inițială.

Temperatura exterioară, starea hormonală, cantitatea insulinei, mișcarea, sportul, sauna - toți acești factori influențează esențial greutatea corporală momentană și distribuirea apei în corpul nostru. Și menstruația poate avea efecte (modificarea cantității de apă) inexplicabile.

Și nu este indiferent unde este apa în corpul nostru. Există apă intra și extracelulară, numai din acestea putem deduce starea adevărată.

Măsurătoarea BIA este măsurarea neinvazivă a compoziției corpului, ce se efectuează ușor și repede. Utilizarea BIA este o analiză a organismului rapidă și fără pericole. Diferențierea componentelor corpului uman prin analiză de body-impedanță face posibilă printr-o modalitate simplă stabilirea stării de alimentație, starea fizică și a gestionării apei în organismul celui supus analizei. Rezultatul măsurătorii poate indica și boli, respectiv inflamații. Analiza BIA este asigurată și celor aflați la pat, ceea ce este un avantaj în cazul pacienților în stare critică.

Participați la o măsurătoare BIA, contactați un Medic Premium!

VISSZA