Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Noul BMI este circumferinţa abdominală

Indicele de masă corporală

BMI: Se compară înălţimea şi greutatea individului.

Critică: BMI nu oferă informaţii privind procentul de grăsime, distribuţia grăsimilor şi circumferinţa abdominală. Aceşti factori însă sunt importanţi din punctul de vedere al evaluării sănătăţii.

BMI nu spune nimic despre conţinutul adipos şi distribuţia grăsimii la circumferinţa abdomenului! "Masa musculară nu se calculează! Pe când era culturist, în cea mai bună formă, Arnold Schwarzenegger avea BMI 30, dar compoziţia adipoasă nu depăşea 6%."

BMI învechit este înlocuit de raportul de grăsimi şi circumferinţa abdominală.

Când? Circumferinţa abdominală se măsoare totdeauna dimineaţa, înainte de micul dejun, fără îmbrăcăminte. Aruncaţi o privire în oglindă să vă convingeţi că stă drept.

Unde? Căutaţi în ambele laturi, următoarele două puncte:

La mijlocul distanţei dintre cele două puncte tragem de jur împrejur ruleta, paralel cu solul. Fiţi atenţi să nu expiraţi şi să nu vă încordaţi abdomenul.

"În cazul bărbaţilor se recomandă să rămână sub 102 cm, iar la femei limita pentru o greutate corporală sănătoasă este de 88 cm."

Pachetul iniţial de Premium Diet Go conţine şi o ruletă pentru măsurarea circumferinţei abdominale, folosiţi-o în timpul dietei pentru verificare! Cereţi de la Consultantul Premium sau la Farmacie!

 

VISSZA