Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Pericolele dietelor la modă

Ce trebuie să știm despre dietele la modă?

 Cei care doresc să slăbească au încercat deja mai multe diete la modă. Aceste diete nu sunt structurate de către medici și specialiști care se ocupă de cercetare, de o muncă științifică. Așadar aceste diete în multe cazuri nu sunt fundamentate.

Și totuși, de ce câștigă teren dietele la modă? Pentru că de obicei se menționează, se promovează legat de numele unor staruri, personalități. Se vorbește numai despre cum funcționează ele, nu și despre efectele secundare!

Pentru funcționarea sănătoasă a organismului este nevoie de administrarea în raport și cantitate corespunzătoare de carbohidrați, proteine și grăsime, căci dacă încetează echilibrul și situația persistă, acest lucru cauzează deteriorarea organismului și nu reducerea pe termen lung a greutății corporale.

Ce urmări poate avea dereglarea echilibrului în consumul de carbohidrați, proteine și grăsimi?

1. Reducerea exagerată a carbohidraților

Carbohidrații sunt indispensabili în funcționarea mușchilor și a sistemului nervos vegetativ, de aceea lipsa de carbohidrați reduce capacitatea fizică și psihică. Amețeli, dureri de cap, depresie. Carbohidrații oferă organismului senzația de sațietate și serotonină. Grăsimea estompează aceste efecte.

2. Reducerea consumului de proteine

Proteinele sunt cărămizile de bază în construirea trupului, de aceea lipsa lor cauzează distrofie musculară, iar la copii dereglări în dezvoltare și creștere. Dacă vă înfometați sau aveți o alimentație unilaterală (ex. regim cu varză), faceți sport și multă mișcare fără să vă hrăniți corespunzător, musculatura se reduce și se dezechilibrează metabolismul apei. Acest lucru poate duce la reducerea musculaturii și a apei, iar masa de grăsime se păstrează. În asemenea cazuri vă îngrășați rapid, masa adipoasă crește, acesta este efectul jojo.

Programul PREMIUM asigură toți nutrienții necesari pentru a vă păstra sănătatea și a se reduce masa adipoasă, consumând calorii reduse.

3. Prin consumarea de grăsimi și proteine în plus creștem nivelul de colesterol Crește vertiginos șansa aterosclerozei!

Dietele cu proteine de obicei înseamnă consumarea de grăsimi în plus, foarte dăunătoare sistemului cardiovascular și vascular (infarct, hemoragie cerebrală și alți factor de risc).

4. Dietele medicamentoase la modă rezolvă, probabil, slăbirea, dar nu oferă răspuns la păstrarea greutății corporale!

Se poate slăbi și cu medicamente. Dar acestea nu rezolvă problema de bază: dacă sunteți supraponderal(ă), cu ce obiceiuri și condiții de viață vă confruntați? Cum vă puteți ajuta pentru a vă păstra și în viitor greutatea corporală, iar dacă vă îngrășați din nou, cum puteți slăbi sănătos și fără efecte secundare?

5. Dietele la modă vor bani, și nu să contribuie la sănătatea dumneavoastră

Ați observat cât de repede dispar de pe piață dietele la modă, în doar un an sau doi? Dispar pentru că nu oferă soluții pe termen lung, persoanelor obeze eșuează, se îngrașă din nou și sunt nefericiți.

6. În cazul dietelor la modă nu vă tratează un medic care cunoaște cel mai bine funcționarea organismului!

Dacă vi se strică mașina, nu o duceți la tâmplar. Telefonul mobil stricat nu-l duceți la ceasornicar să-l repare. Credem că la trupul nostru se pricep cel mai bine medicii, și nu mecanicii auto, prelucrătorul de metale, fotbaliștii sau starurile.

În programul PREMIUM medicii beneficiază de pregătire specială în tratarea reducerii greutății corporale în mod sănătos și de durată.

VISSZA