Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Efectul florei intestinale asupra greutății corporale

Flora intestinală este stratul protector de pe suprafața intestinelor. Conține aproximativ 500 de diferite microorganisme pozitive și negative și în total aproximativ 100.000 miliarde de bacterii. De la naștere omul trăiește obligatoriu în simbioză cu o floră intestinală dominată de culturi pozitive, deci echilibrată, care răspunde de folosirea reglementată de alimente, de activarea sistemului imunitar, precum și de eliminarea microorganismelor nedorite.

Important: în teritoriile stomaco-intestinale trebuie să trăiască așa-numite bacterii benefice. Dacă numărul bacteriilor benefice depășește 80%, vorbim despre un raport bun de bacterii intestinale. Bacteriile dăunătoare (patogene) nu pot depăși 20%. În această proporție pot fi „ținu în șah” bacteriile utile și nu se pot dezvolta potențe dăunătoare.

Flora intestinală poate să constituie sursă de sănătate și de stare bună. Dar flora intestinală - dacă nu are echilibru sănătos - poate provoca oboseală și boală.

Studiile recente arată tot mai mult faptul că starea florei intestinale poate influența semnificativ greutatea noastră corporală. Este cunoscut faptul că antibioticele distrug bacteriile sănătoase și există indicii că acest lucru poate provoca creșterea greutății corporale.

Riscul obezității este mare și la cei ale căror mame au fost supraponderale la naștere. Cei născuți prin cezariană nu au primit „dușul bacterian” oferit prin naștere vaginală, ceea ce are un rol important în întreg sistem imunitar - astfel crește riscul formării de alergii, eczeme, astm, intoleranță la alimente, obezitate și alte boli.

Flora intestinală poate fi influențată și de obiceiurile noastre alimentare.

Când se strică echilibrul natural al florei intestinale, crește permeabilitatea sistemul intestinal și ajung mai multe alimente în organism.

Considerăm că este importantă restabilirea echilibrului florei intestinale, ceea ce poate fi ajutat prin administrarea de bacterii intestinale speciale și de un conținut ridicat de fibre. Adăugarea de vitamina D în plus poate ajuta construirea musculaturii și stării de bine, ceea ce stimulează reducerea greutății corporale și mai ales ajută la păstrarea ei ulterior.

- În cazul alimentației mixte nu uitați de legume și fructe, mâncați pâine și produse de patiserie cu fibre, pe cât posibil nu albe!

Nouă factori care dăunează florei intestinale

1. Antibioticele

2. Pastilele anticoncepționale și medicamentele cu hormoni

3. Clorul din apa de la robinet

4. Fluorurile

5. Zahărul și grăsimea

6. Hiperaciditatea

7. Aditivii alimentari

8. Reziduurile de pesticide

9. Stresul

Construirea florei intestinale sănătoase - În practică

Medicina tradițională nu prea se interesează de echilibrul dintre bacteriile benefice și dăunătoare din sistemul digestiv. Adesea se prescriu antibiotice care distrug, după cum se știe, flora intestinală, respectiv distrug echilibrul. Antibioticele se aseamănă chimioterapiei. După cum chimioterapia nu distruge numai celulele rele, ci și pe cele sănătoase, așa antibioticele nu distrug numai bacteriile rele, ci și pe cele bune.

Problema este că după o cură de antibiotice bacteriile dăunătoare se refac mult mai repede decât cele benefice, astfel până apar acestea, intestinul este deja „ocupat”. Bacteriile benefice nu mai au loc, lasă loc pentru bacteriile dăunătoare. Aceasta este cauza pentru care după o terapie cu antibiotice se recomandă în fond reabilitarea florei intestinale cu produse probiotice. Astfel se pot planta bacteriile benefice încă înainte ca cele dăunătoare să se restabilească.

 

Premium Goodcare Flora 10|20Supliment alimentar

special cu conținut de culturi bacteriene, 30 de capsule

O combinație complexă de bacterii care sprijină cu o gamă foarte largă flora intestinală.

cu 10 tulpini specifice intestinelor subțiri și groase. 20 miliarde CFU/capsulă + Inulină (FOS).

GOODCARE FLORA conține multe feluri de culturi:

Bifidobakterium bifidum, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Bifidobakterium breve, Lactobacillus fermentum, Bifidobakterium longum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactococcus lactis

Aceste 10 culturi sunt în perfectă armonie în concentrația lor pentru a se completa reciproc. Ajung în toate segmentele de intestin unde în principiu lactobacilii se pot planta în intestinul subțire, iar bifidobacteriile în intestinul gros.

Bifidobacteriile aparțin multor culturi din intestin în toate grupele de vârstă, însă proporția lor scade la vârsta de peste 50 de ani. Aceste două constatări iau în calcul combinația de culturi în GOODCARE FLORA, inclusiv procentul bifidobacteriilor.

GOODCARE FLORA este un organism modificat prin tehnologii genetice, nu conține proteine din drojdie și lapte, respectiv arome, conservanți și niciun fel de zahăr, de aceea este perfect pentru persoanele cu sensibilitate la lactoză sau cu intoleranță la alte alimente.

Nr. notificare OÉTI: T/2398/2018.

Premium Goodcare Flora 10|20
Premium Goodcare Flora 10|20

 

Comandați online pe www.nutrivision.ro

 

VISSZA